8 random facts

Jag sover nästan aldrig ''länge''. Jag är nog en av dom mest morgonpigga människorna man kan träffa på. Sover typ som längst till 10, och det händer inte ofta. Så fort det blir ljust i rummet vaknar jag. Tror tjejerna börjar tröttna på mig, och skulle inte bli förvånad om M gör det heller ;) 
 
* Jag hatar när folk är dryga på mig. Jag blir så otroligt irriterad när någon gör saker på mig bara för att vara dryg. Det är bara jobbigt och jag blir arg av det. Självklart kan det vara roligt att ''bus dryga'', men när någon tillexempel upprepar allt jag säger, visar saker som jag har fobi för ( eftersom att det är roligt för dom att se mig typ flippa ur totalt ) eller pekar på mig 150 gånger hela tiden. Säger jag sluta så menar jag det. 
 
* Jag har inte ätit en hamburgare på max/donken på över ett år. Jag tycker verkligen inte om hamburgare på max/ donken och det har sina anledningar, haha.. 
 
* Jag älskar att träna. Träning får mig att må så otroligt bra. Jag blir mycket gladare och får mycket mer ork. När jag inte tränar ''mycket''  blir jag nästan lite deprimerad.
 
* När jag mår som bäst sitter jag på hästryggen. Bandet och kärleken till mina hästar är obeskrivligt, finns inget som får mig att må så bra som dom gör. 
 
* Jag berättar nästan aldrig något för någon. Är inte alls öppen som person. Det kan säkert verka så då jag pratar väldigt mycket och är sjukt social av mig med dom felsta. Men jag berättar nästan aldirg jobbiga saker för någon, är det nån, så är det min älskade mammi. 
 
' Jag är emot mobbning på alla sätt och vis. Det värsta som finns är mobbning, jag bokstavligt hatar det. Hela jag går i bitar av att ens höra ordet känns det som, och skulle jag kunna hjälpa någon som blir mobbad eller inte har det så bra så skulle jag göra det bästa jag kunde till 100%. 
Fyfan, jag blir så jävl* ledsen av att bara skriva det här, samtidigt så kokar det i mig för att jag blir så förbannad. Blää 
 
* Jag älskar Ariana Grande och Queen B. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dom kvinnorna. Inspo tjejer till högsta grad för mig, grym röst, och helt enkelt bäst.